King.com

King.com är en webbsida som erbjuder dig som är spelsugen ett ställe där du kan stilla abstinensen. King.com är världsledande när det kommer till onlinespel och varje månad spelas 30 miljarder spel! En sida blir inte så populär utan en anledning, King.com erbjuder ett smidigare sätt att spela än de flesta konkurrenter.

En annan anledning till att sidan har blivit så populär är att de tidigt började utveckla teknik för att du som spelare ska kunna välja hur, var och när du vill spela. King vill göra det bekvämt för dig att spela oavsett vilken plattform som du föredrar. Bekvämligheten och funktionaliteten är en del av Kings framgångar. En annan är möjlighet att göra spelandet mer socialt.

play-gamesKing är så mycket mer än bara en webbsida. Många av de mest populära spelen du kan se på sociala medier så som Facebook har King utvecklat. De är ledande när det kommer till just spelutveckling och de vet vad konsumenterna söker efter i ett spel. Med Kings spel kan du dela dina resultat på sociala medier och bli med i en gemenskap. På så sätt blir spelarna mer motiverade till att fortsätta. De har också utvecklat spelen så att de ska vara spännande att spela och att du som spelare hela tiden ska ha något att sträva mot. Det är något som många speltillverkare söker efter men inte har lyckats med lika bra som king. Blandningen av funktionalitet och kvalitet är det som gjort dem till världsledande.

Det spel som förmodligen är det mest populära är Candy Crush Saga. Det är ett spel där det gäller att göra rätt val och snabbt för att nå framgång. Två andra kända spel är Farm Heroes Saga och Papa Pear Saga. Alla dessa tre spel går att spela via Kings webbsida.