Premier League

Premier League engagerar miljontals människor världen över och lagen som spelar här tillhör den absoluta eliten. Av Englands alla ligasystem så är Premier League den högsta ligan i det engelska ligasystemet.

Den brittiska fotbollen är stor även i Sverige och många svenskar är riktigt stora fans till de brittiska lagen. Är du en av de som älskar Premier League så kanske du skulle dra ihop kompisgänget och spela på någon av matcherna, i synnerhet i år då Manchester City och Manchester United är favorit tippade trots att Chelsea tog hem vinsten på ett så oerhört överlägset sätt förra året.

Det är roligt att spela tillsammans med kompisarna och dessutom så kan man gå in med mer pengar, man kan antingen träffas för att se matchen och äta något gott hemma hos någon eller på en restaurang som sänder matchen. Att spela tillsammans är i första hand roligt och ännu roligare blir det förstås om man har turen att kamma hem en fin vinst. Nu är Premier League igång så det är bara för dig och dina vänner att spela på de lag som ni kommer överens om.

Om vinsterna inte stiger till enorma summor så kan det vara en idé att lägga de i så kallad ”pott” som någon i gänget får ansvara över. Då har ni alltid en liten slant att göra något kul för när ni träffas för att spela tillsammans.

Kanske räcker det till ett restaurangbesök för alla i gänget eller så till en oförglömlig fotbollsresa, ni bestämmer själva hur mycket av den eventuella vinsten som ni vill lägga i potten. Att vara en del av ett spelsällskap är roligt oavsett om man är nära vänner sen innan eller ej, att ingå i en gemenskap mår alla bra av. Och håll med om att det kan vara skönt att komma hemifrån ibland nån gång då och då för att umgås med vänner och äta gott.

Boka bord på en härlig sportrestaurang för optimal stämning och en lyckad kväll!